Verzenden en retourneren

Verzenden

We doen ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. We werken met kleine voorraden, dus soms laat de verzending iets langer op zich wachten omdat we er eerst voor moeten zorgen dat er weer voorraad is. Als dit zo is, stellen we je hiervan op de hoogte via e-mail. Hoor je niets, mag je er van uitgaan dat je pakketje op de eerst volgende maandag verzonden wordt.
We verzenden met Post NL en zorgen ervoor dat je wanneer wij je pakketje verzenden een track and trace code ontvangt waarmee je je pakketje kan volgen en de ontvangst kan timen

Retourneren

Op alle I See You producten zit een bedenktijd van 14 dagen, ingaand vanaf het moment waarop het pakketje bij jou is geleverd. Dit betekent dus, dat je het product binnen 14 dagen mag retourneren. We vragen je bij het bestellen wel rekening te houden met het feit dat onze tassen handgemaakt worden in ons atelier in Athene. Het kan dus zo zijn dat jouw tas er niet precies zo uitziet als op de foto in onze webshop – je koopt een verhaal, niet alleen een product en hiervoor vragen we jouw begrip.

De kosten voor het retour sturen van je pakketje komen voor jouw rekening, tenzij wij een foutje gemaakt hebben en per ongeluk iets anders geleverd hebben dan jij besteld had. Als je het product zelf terugbrengt naar ons adres in Amsterdam, is het uiteraard gratis.

Retouradres

Ons retouradres is:
Because We Carry
Czaar Peterstraat 120H
1018 PT Amsterdam

Via de knop hieronder kan je het retourformulier downloaden.
Wil je, voordat je het product verstuurd, dit ingevuld naar ons e-mailen op shop@becausewecarry.org en een geprinte versie bij je pakketje voegen?

Als het product bij ons terug is, zorgen wij ervoor dat we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terugstorten op het IBAN-nummer dat op het retourformulier staat. Heb je na twee weken nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op via shop@becausewecarry.org.