full

of

hope

Is vol kracht en steun, ze is een sisterhood. Een plek waar je wel veilig bent. Waar je wordt gezien, tot wasdom mag komen en I got your back centraal staat. 
 
Of het nu onze giga moestuin is op Lesbos recht tegenover het kamp, of het roze atelier midden in Athene. Bij SPIRIT (her)ontdek je jouw creërend vermogen om zo weer te voelen dat je wel van wezenlijk belang bent. 
 
Wij geloven in de kracht van schoonheid, ze verwondert en geeft hoop. Samen werken, samen delen, samen helen.

Be the change you wish

to see in the world

We dragen alles al in ons, daar komt de We Carry in onze naam vandaan. 
Maar wanneer je op de vlucht en in verwachting bent,  is dragen wel heel erg kwetsbaar. Met van alles te weinig, probeer je continue er het beste van te maken. 

We Carry is zorg, informatie en ook praktische boodschappen voor moeders. Voor, tijdens en na de zwangerschap, voor kleine en iets grotere kinderen. Bouwstoffen zijn dan hard nodig. 

We geven moeders ondersteuning, zodat ze zelf goed voor hun kinderen kunnen zorgen.
Lachen, dansen en huilen vinden wij basic needs, net zoals zusterschap, liefde en ontplooiing. Maar zonder luiers, bananen, warme jas, schoon ondergoed en maandverband kom je nergens. 
 
Dus zamelen we zo nu en dan groots kwalitatief goed spul in. Helder en volgens structuren, fris ruikend en vaak landelijk. 
 
En we zijn altijd op zoek naar samenwerkingen en hulp van bedrijven, merken en winkels. Wil je helpen? hulp@becausewecarry.org
 
Op Instagram vind je onze up to date needs.