Algemene voorwaarden

Betalingscondities

Als je bij ons besteld kun je vooraf betalen door middel van iDeal en Paypal. We verzenden de bestelling als de betaling bij ons binnen is en zullen je een bevestiging per e-mail sturen. De bestelling moet binnen 10 dagen betaald zijn, anders annuleren wij haar.

Levering en verzendkosten

Als Because We Carry nemen we de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij het in ontvangst nemen en uitvoeren van je bestelling. We verzenden via post NL, voor het standaardtarief passend bij jouw envelop of pakket. Dit tarief komt bovenop de prijs van de producten en wordt verrekend bij het plaatsen van de bestelling. We leveren de bestelling zo snel mogelijk, maar maximaal binnen 30 dagen. 

Garantie, bedenktijd en retourneren

Onze tassen worden handgemaakt in ons atelier in Athene. Omdat we geen grote fabriek zijn kan er dus, ondanks onze kwaliteitscontroles, een foutje insluipen waardoor de tas er niet uitziet zoals op de foto’s. Hier kunnen we niets aan veranderen. Deze tas is een verhaal, niet alleen een product.

Wil je je bestelling retourneren? Laat ons dit dan binnen 14 dagen weten via info@becausewecarry.org. Dan spreken we verder af hoe, en wat. Het product kan alleen ongedragen retour, zodat we iemand anders er nog blij mee kunnen maken. Het is goed om te weten dat jij de kosten van het retour sturen betaald. Als je bestelling terug is bij ons storten wij het betaalde bedrag terug op je bankrekening. 

Heb je verdere vragen, of een klacht? Stuur ons dan een mailtje via info@becausewecarry.org, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. 

Onze gegevens

Naam: Stichting Because We Carry
Adres: Czaar Peterstraat 120 H 
1018 PT Amsterdam
E-mail: info@becausewecarry.org

KVK nummer: 64596559
BTW nummer: NL855736811B01
Bankrekeningnummer: NL85TRIO0391073796

Scroll naar boven